Category Archives: Uncategorized

Trenerski seminar ” Aleksandrovac 2024″

U okviru reprezentativnog odbojkaškog kampa “Aleksandrovac 2024”, u nedelju 14.01.2024 godine u organizaciji MOOSRRO održan je Trenerski seminar za trenere sa teritorije Raško-Rasinskog okruga .

Predavanje na seminaru održali su afirmisani i cenjeni odbojkaški stručnjaci Radomir Veličković iz Velikog Gradišta i Aleksandar Bošković iz Kraljeva. Uz teoretsko predavanje i razgovor sa prisutnim trenerima održani su i demonstrativni treninzi sa devojčicama i dečacima-polaznicama kampa . Prisutni treneri bili su veoma zadovoljni i pohvalili način na koji je seminar osmišljen, tako da su sa lepim utiscima otišli iz Aleksandovca. Seminaru su prisustvovali treneri OK Tehničar iz Kraljeva – Aleksandar Daišević, Aleksandar Lazarević,Nikoleta Lazarević i Anđela Stojančević, OK Gimanzijalac iz Kraljeva – Pljakić Goran i Šaptović Anđelka, OK Župa iz Aleksandrovca – Marinković Dejan, OK Bagdala iz Kruševca – Stefanović Nemanja, ŽOK Bagdala iz Kruševca – Dimitrijević Goran i Sojević Aleksandar,OK Trstenik iz Trstenika – Acković Aleksandar.

MOOSRRO reprezentativni odbojkaški kamp Aleksandrovac 2024

Međuokružni odbojkaški savez Raško-Rasinskog okruga je u vreme zimskog raspusta po tradiciji organizovao deveti po redu reprezentativni odbojkaški kamp “ALESKANDROVAC 2024” , koji je u periodu od 09.01.2024 do 18.01.2024 sproveo na
veoma visokom nivou
.

U odličnim uslovima doma učenika Sveti Trifun u Aleksandovcu najperspektivniji dečaci i devojčice pionirskog uzrasta sa teritorije Raško-Rasinskog okruga imali su priliku da uz lepo druženje usvaršavaju svoje odbojkaške veštine i steknu dragoceno isukstvo koje će im puno značiti u budućnosti. Polaznike kamp činili su ukupno 15 dečaka i 25 devočica .Pod nadzorom eminentnih odbojkaških trenera Radomira Veličkovića iz Velikog Gradišta i Aleksandra Boškovića iz Kraljeva ,odbojkaši i odbojkašice su marljivo trenirali i upijali neophodno odbojkaško znanje. U cilju popularizacije i afirmacije odbojke na teritorij Raško -Rasinskog okruga, troškovi kampa za devojčice imalu su simboličan iznos, dok je za dečake kamp bio potpuno besplatan. MOOSRRO će i narednim godinama nastaviti sa ogranizacijom kampa i drugih odbojkaških aktivnosti i akcija koje će doprineti razvoju odbojkaškog sporta . Ovim putem se zahvaljujemo ljubaznim domaćinima na gostoprimstvu kao i svim ostalim saradnicima koji su učinili da se kamp ogranizuje i sprovede na najvišem niovu!